Welcome to

Akolorfulliving

Home / Life / What makes me happy

What makes me happy

Jag vill dela med mig av 3 saker som jag är tacksam och glad för idag. 

1. Att jag bestämde mig för att gå den där skrivkursen som varje måndag kväll fyller mig med ny energi och glädje. Jag har velat göra det länge och en dag anmälde jag mig bara. Så jävla glad för det. Jag gör det för mig själv. Ingen annan. Det är min grej, bara min. Just det gör det extra speciellt. Så våga gör något du velat göra länge, det du får i gengäld är värt att överkomma all rädsla för.

2. Min fina lilla familj. Alla dagar i veckan. Att känna kärleken för min lille man växa för varje dag som går och kärleken för min stora man fördjupas och bli starkare. Det finns ingen känsla i världen som kan mäta sig med den känslan. Känslan av att ha sitt eget lilla team som backar en. Varje dag.

3. Att livet är livet som är fullt av små överraskningar och att det inte ber om ursäkt för att det är just det. Oavsett vad man har för planer och hur mycket kontroll man än vill ha så rör det upp allt, gör en tvär vändning och skickar dig åt ett helt annat håll. På gott och ont. Men det är det som är livet. Man vet aldrig vad som kan hända. Och det är det som gör det spännande att leva. Att man aldrig vet vart livet tar dig. Mig har det tagit dit jag är idag. Tack för det, livet. 

Vad gör dig glad i livet? Vad är du tacksam för?

I wanted to share 3 things that make me happy and that I am grateful for today.

1. That I decided to take that writing course that every Monday night fills me with energy and joy. I wanted to do this for such a long time but always found excuses for why I couldn’t or shouldn’t. One day I just signed up for it. And I’m so f-ing glad I did. I do it for myself. Nobody else. It’s my thing. My own. And that’s what makes it extra special. So go ahead and do something you wanted to for a long time. What you’ll get in return is worth overcoming all the fear for. 

2. My little beautiful family. Every day of the week. To feel my love for my little man grow each day and the love for my big man get stronger and deeper. There’s no feeling in the world that can compare to that. The feeling of having your own little team. That will back you up no matter what. All day every day. 

3. That life is what it is with all the little surprises that it brings and that it doesn’t apologize for it. No matter what plans you have or how much control you want over your life it always finds a way to stir things up, makes a turn and sends you off in a whole other direction. For better or worse. But that’s what makes it what it is. You never know what will happen and that’s the exciting part. That you never know where life will take you. It took me where I am today, and for that, I am grateful.

What makes you happy? What are you grateful for?

2 thoughts on “What makes me happy”
  1. Jenny September 30, 2015 on 10:44 am Reply

    Precis som du är jag glad för min familj, både man bonusdöttrar och vårt lilla tvååriga mirakel som kom till när vi hade gett upp alla förhoppningar om att bli föräldrar tillsammans. Sen är jag enormt nöjd med att jag törs gå utanför min comfort zone och testa nya saker, det har fört mig dit jag är idag. Ha en fin dag Olga!

    • olgaakolor October 1, 2015 on 6:58 am Reply

      Vad roligt Jenny! Det är så lätt idag att snöa in sig på vad man inte har och vad man önskar att man hade med alla dessa mål och ambitioner att det kan vara svårt att uppskatta vad man faktiskt har. Ha en fin dag du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To get the latest updates

>> <<

%d bloggers like this: